Portal MALL Partner służy do przesyłania i edycji produktów, tworzenia transportów, zarządzania zamówieniami i nie tylko. Dlatego istnieje możliwość ustalenia praw dostępu dla swoich współpracowników. Dowiedz się, jak to zrobić poniżej.

Więcej użytkowników może uzyskać dostęp do portalu MALL Partner, każdy z własnymi danymi dostępowymi.
Przedstawiciele poszczególnych działów mogą więc odwiedzić portal partnerski i znaleźć tam potrzebne informacje (np. Księgowi mogą tu znaleźć faktury i kredyty, informatycy mogą tworzyć i zarządzać produktami, magazynierzy sprawdzają zamówienia i ich dystrybucję,…).
Dostęp do portalu nie może być jednak ograniczony do poszczególnych sekcji, tj. każdy, kto zaloguje się do portalu, będzie miał dostęp do wszystkich zakładek.

Tylko Administrator w portalu MALL Partner może dodać konto, szczególnie w sekcji Partner -> Konta -> Dodaj.

Po kliknięciu w przycisk „ Dodaj ” otworzy się automatyczne okno, w którym należy wpisać imię, nazwisko i adres e-mail osoby, do której chcesz uzyskać dostęp, a następnie zapisać.
Hasło nowego użytkownika zostanie przesłane na adres e-mail, który należy wypełnić przed rozpoczęciem współpracy. Alternatywnie możesz wygenerować hasło za pomocą pola „Zapomniałem hasła” w oknie logowania do następujących linków - mall.cz / mall.sk / mimovrste.com .

Dostęp użytkowników można również usunąć z portalu za pomocą ikony kosza.
Konta użytkownika z flagą „ Administrator ” nie można usunąć. Najpierw musisz zmienić administratora, a następnie usunąć oryginalne konto.

Tylko istniejący administrator może zmienić administratora na innego użytkownika za pomocą przycisku „ Zmień administratora ”. Następnie otworzy się automatyczne okno, w którym możesz wybrać nowego administratora.
Na kontach dostępu do portalu może być tylko jeden administrator.

Możesz również obejrzeć nasz film instruktażowy (tylko w języku czeskim):

Jak przydatny był ten post?

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić post!

Średnia ocena: / 5. Liczba głosów:

Nie ma jeszcze głosów! Oceń ten post jako pierwszy.