V naslednjem članku bomo razložili izraze Osnutek in izdelek v živo, kaj ti izrazi pomenijo za nas in zakaj jih uporabljamo za opis izdelkov.

V našem sistemu ni ločenega testnega in realnega računa. Vse operacije potekajo pod enim računom, ki gre skozi več faz.
Na začetku tehnične izvedbe se v sodelovanju z ekipo Onboarding začne predzadnja faza, tako imenovano testiranje stanja. V tej fazi ni mogoče objavljati izdelkov.
Po uspešni implementaciji in skupni odobritvi bomo vaš račun preklopili v status proizvodnje, tj. v živo okolje. Šele nato lahko vaše izdelke objavite.

Oznaka osnutka / izdelka v živo se uporablja za razlikovanje med neobjavljenimi in objavljenimi izdelki.

OSNUTEK

Izdelek mora imeti to oznako, kadar je partnerski račun v fazi testiranja, tj. Tehnična izvedba je še v teku.

Izdelki na partnerskem portalu MALL v državi Osnutek so tako imenovani neobjavljeni. Na spletnem mestu MALL se neobjavljeni izdelki uporabniku prikažejo šele po prijavi Račun peskovnika. Partner vidi samo svoje neobjavljene izdelke (označene z rumeno) in šele po prijavi v račun na spletnem mestu MALL.

V primeru razširitve asortimana je priporočljivo, da zastavico Osnutek uporabite tudi po zagonu v produkcijsko okolje. Ko naložite izdelek kot osnutek, lahko preverite njegov pogled prek Sandbox računa in nato izdelek objavite.

Pomembno:
Med fazo preskušanja zastavice izdelka ni mogoče spremeniti tako, da bi veljala.

V ŽIVO

Pomembno:
Stanje izdelka Live spremenite samo s soglasjem ekipe, ki se ukvarja z vkrcanjem.

Izdelki na partnerskem portalu MALL v državi Live so tako imenovani objavljeni (za vse uporabnike, ki so vidni na spletnem mestu MALL).

Preklop izdelkov v živo poteka šele po uspehu nadzor videza izdelka in nastavitve ekipe Onboarding and Content.
Po preverjanju bo strokovnjak za vkrcanje vaš račun preusmeril v zadnjo fazo - proizvodnja. Nato boste obveščeni, da so izdelki možni preklopite v živo.

Pomembno opozorilo!
Če spremenite stanje izdelka iz Osnutek v Živo, stanja izdelka ne morete več spremeniti nazaj. Z drugimi besedami: izdelka v stanju v živo ni mogoče vrniti v stanje osnutka (neobjavljeno). Če želite izdelek deaktivirati, uporabite druge metode, ki jih boste podrobneje opisali v našem članku tukaj.

Kako koristna je bila ta objava?

Kliknite zvezdico, da ocenite objavo!

Povprečna ocena: / 5. Število glasov:

Ni še glasov! Bodite prvi, ki bo ocenil to objavo.

Niste našli, kar ste iskali, pišite nam...